Sv. Hubert na zvěřinu 100g

Kód zboží: 0068
Běžná cena:
76 Kč
Naše cena: 55 Kč







Informace o produktu:


 

Slabě ostrá směs divokého koření k ochucení veškeré zvěřiny

 

Použití v kuchyni:

Koření Svatý Hubert na zvěřinu využijeme k ochucení veškeré zvěřiny, ať už pernaté, srnčí nebo dančího masa, výborně se hodí také na krůtu, kuře a hovězí svíčkovou či skopovou pečeni. Toto divoké koření je vhodné na marinádu, kořenění, pečení, dušení i minutky.

 

Složení:

tymián mletý, bobkový list mletý, koriandr mletý, jalovec mletý, pepř černý mletý, hřebíček mletý, šalvěj mletá



 
 
 

Doporučené recepty

Tvarohový dort s citronem 

 

 

Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme ho chvíli odležet v ledničce (asi 1/2 hodiny). Mezitím si připravíme náplň: pořádně omyjeme citron, kůru nastrouháme...

Celý recept

 

Celerová pomazánka 

 

 

Všechny suroviny nastrouháme na jemno a smícháme s majonézou, osolíme, opepříme ...

Celý  recept

 

Mexické kuličky

 

 

V míse smícháme mleté maso, vejce, prolisovaný česnek, strouhanku, chilli a kmín, osolíme a opepříme ...

Celý recept

 

Česneková polévka, jak se vaří již po generace na severní Moravě. Uvařte ji vašim známým a předvěďte tak své kulinářské umění.

Celý recept

 
Kávovary a espresa | koření