Sv. Hubert na zvěřinu 100g

Kód zboží: 0068
Běžná cena:
76 Kč
Naše cena: 55 Kč







Informace o produktu:


 

Slabě ostrá směs divokého koření k ochucení veškeré zvěřiny

 

Použití v kuchyni:

Koření Svatý Hubert na zvěřinu využijeme k ochucení veškeré zvěřiny, ať už pernaté, srnčí nebo dančího masa, výborně se hodí také na krůtu, kuře a hovězí svíčkovou či skopovou pečeni. Toto divoké koření je vhodné na marinádu, kořenění, pečení, dušení i minutky.

 

Složení:

tymián mletý, bobkový list mletý, koriandr mletý, jalovec mletý, pepř černý mletý, hřebíček mletý, šalvěj mletá



 
 
 

Doporučené recepty

Cheesecake 

 

 

Sušenky rozdrtíme (nejlépe v mikroténovém sáčku) a ručně smícháme se změklým máslem...

Celý recept

 

Pomazánka nejen pro chlapy 

 

 

Tvarůžky nastrouháme a smícháme s drobně nakrájenou cibulí, paprikou, kmínem a pomazánkovým máslem ...

Celý  recept

 

Námořnická pochoutka 

 

 

Maso nakrájíme na kostky a smícháme je se škrobem, vejcem, solí, špetkou cukru, chilli...

Celý recept

 

Česneková polévka, jak se vaří již po generace na severní Moravě. Uvařte ji vašim známým a předvěďte tak své kulinářské umění.

Celý recept

 
Kávovary a espresa | koření