Kmín římský celý 50g

Kód zboží: 0074
Běžná cena:
38 Kč
Naše cena: 29 Kč







Informace o produktu:


 

Koření Kmín římský je nejvíce využíván v mexické a indické kuchyni

 

Použití v kuchyni:

Toto koření se používá k dušenému masu, do klobás, rajské omáčky, do kari pokrmů, k některým sýrům, do nakládané zeleniny a zelí. Kmín římský podporuje pikantnost pokrmu.

 

 --------------------------------------------------------------------------

 

Recept: Pomazánka z bílých fazolí

 

Použité suroviny:

30 dkg bílých fazolí, 4 stroužky česneku, lžička saturejky, lžička římského kmínu, 4 lžíce oleje, lžička pepře, sůl

 

Postup:

Ve vodě uvaříme do měkka fazole se saturejkou, pak je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Fazole rozmixujeme a smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem, římským kmínem a dochutíme bílým pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo.



 
 
 

Doporučené recepty

Cheesecake 

 

 

Sušenky rozdrtíme (nejlépe v mikroténovém sáčku) a ručně smícháme se změklým máslem...

Celý recept

 

Pomazánka nejen pro chlapy 

 

 

Tvarůžky nastrouháme a smícháme s drobně nakrájenou cibulí, paprikou, kmínem a pomazánkovým máslem ...

Celý  recept

 

Námořnická pochoutka 

 

 

Maso nakrájíme na kostky a smícháme je se škrobem, vejcem, solí, špetkou cukru, chilli...

Celý recept

 

Česneková polévka, jak se vaří již po generace na severní Moravě. Uvařte ji vašim známým a předvěďte tak své kulinářské umění.

Celý recept

 
Kávovary a espresa | koření