• Sleva

Kmín římský celý 50g

38,00 Kč
29,00 Kč Sleva 9,00 Kč
S DPH

Výborně dochutí nakládanou zeleninu a zelí, klobásy i rajskou omáčku

Počet

 

Koření Kmín římský je nejvíce využíván v mexické a indické kuchyni

 

Použití v kuchyni:

Toto koření se používá k dušenému masu, do klobás, rajské omáčky, do kari pokrmů, k některým sýrům, do nakládané zeleniny a zelí. Kmín římský podporuje pikantnost pokrmu.

 

 --------------------------------------------------------------------------

 

Recept: Pomazánka z bílých fazolí

 

Použité suroviny:

30 dkg bílých fazolí, 4 stroužky česneku, lžička saturejky, lžička římského kmínu, 4 lžíce oleje, lžička pepře, sůl

 

Postup:

Ve vodě uvaříme do měkka fazole se saturejkou, pak je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Fazole rozmixujeme a smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem, římským kmínem a dochutíme bílým pepřem. Mažeme na čerstvé pečivo.