Čočka žlutá loupaná půlená

12,00 Kč
S DPH

Čočka žlutá loupaná půlená 

Vyberte hmotnost
Počet

Charakteristika:  Čočka červená vznikne oloupáním hnědé slupky. Je lehce stravitelná., nemusí se namáčet, ale pozor, velmi snadno se rozvaří. Má jemnou chuť a moučnou strukturu. Používá se především při vaření pokrmů indické kuchyně, na husté čočkovo - zeleninové karí.  

Zařazení: Luštěnina

Země původu: Kanada

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 st. C.

Použití v kuchyni:  Čočku použijeme do polévek, kaší, jako přílohu. 

Návod na přípravu: Tato čočka je ideální surovinou pro rychlé vaření. Čočku zalijeme studenou vodou (není potřeba namáčet) a vaříme jen 12 minut. Osolíme těsně před koncem vaření. 

Produkt může obsahovat arašídy, skořápkové plody, sezam a lepek.