Rýže sushi

12,00 Kč
S DPH

Kulatozrnná sushi rýže hakumaki

Vyberte hmotnost
Počet

Charakteristika: Kulatozrnná rýže je velmi známý druh, který je v japonské kuchyni využíván pro výrobu mnoha druhů sushi. Krátká, vlhká zrna se při vaření slepí dohromady a vytváří ideální konzistenci pro sushi. 

Zařazení: Obiloviny 

Skladování: Skladujte na temném a suchém místě

Použití v kuchyni:  Hodí se jako příloha k masitým jídlům, omáčkám nebo pro přípravu rizota či salátů. Výborně se hodí na přípravu sushi.

Návod na přípravu: Rýži propláchneme a nasypeme do 2,5 násobku osolené vroucí vody, vaříme cca 15 až 20 minut, přebytečnou vodu slijeme. 

Produkt může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu a lepku.