Na čínu
Slabě ostrá směs koření původem z asijské kuchyně
Charakteristika: Koření Čína je slabě ostrá směs koření původem z asijské kuchyně.
Použití v kuchyni: Toto koření má velmi široké využití i v české kuchyni, používá se při přípravě všech druhů mas, zejména však bílého masa, t.j. kuřete, ryby, králíka, ale i vepřového masa, kuličky z mletého masa, vynikající je pro přípravu marinád, dušení, ale i pečení, také pro dochucení salátů z pekingského zelí. Tento kořenící přípravek dodá jídlu nejen výbornou chuť, ale i krásnou oranžovou barvu.
Složení: paprika, kukuřičná krupice, kmín, cibule, chilli, cukr, sůl, glutaman sodný - zvýrazňovač chuti
Alergeny: Produkt může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu.