Jahody mrazem sušené v jogurtu
Lyofilizované jahody obalené v lahodné bílé čokoládě
Charakteristika: Jahody sušené mrazem, procesem lyofilizace, během kterého si ovoce zachovává svou přirozenou barvu, strukturu, vůni a hlavně svou nutriční hodnotu včetně minerálů a vitamínů obsažených v čerstvém ovoci. V kombinaci se skvělou bílou belgickou čokoládou s příchutí krémového jogurtu jsou nezapomenutelným chuťovým zážitkem.
Zařazení: Čokoládové cukrovinky
Složení: Bílá čokoláda 91% (cukr, kakaové máslo 24,5%, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), jahody sušené mrazem 5% (jahody, slunečnicový olej), leštící činidlo (glukózový sirup, arabská guma), jogurtový prášek, příchuť jogurtu, leštící činidlo: šelak.
Země původu: Nizozemí
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18 stupňů C.
Použití: Tyto jahody jsou nejlepší jen tak, abychom mohli vychutnat jejich neobyčejnou chuť. Můžeme si je však také přidat do kaše nebo müsli.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů a jiných skořápkových plodů, sezamu, celeru a hořčice.