

Lyofilizované jahody obalené v mléčné čokoládě, skutečná lahůdka
Charakteristika: Jahody sušené mrazem, procesem lyofilizace, během kterého si ovoce zachovává svou přirozenou barvu, strukturu, vůni a hlavně svou nutriční hodnotu včetně minerálů a vitamínů obsažených v čerstvém ovoci. V kombinaci se skvělou mléčnou čokoládou jsou nezapomenutelným chuťovým zážitkem.
Zařazení: Čokoládové cukrovinky
Složení: Mléčná čokoláda 93% (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), jahody sušené mrazem 5% (jahody, slunečnicový olej), leštící činidlo glukózový sirup, arabská guma, šelak.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2094 kJ/501 kcal, Tuky 25,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 15,3 g, Sacharidy 58,8 g - z toho cukry 56,8 g, Bílkoviny 6,5 g, Vláknina 3,4 g, Sůl 0,25 g
Země původu: Holandsko
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18 stupňů C.
Použití: Tyto jahody jsou nejlepší jen tak, abychom mohli vychutnat jejich neobyčejnou chuť.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů a jiných skořápkových plodů, sezamu, celeru a hořčice.