Grizly Kokosový olej panenský BIO 500 ml

149,00 Kč

(298 Kč/l)

S DPH

Kokosový olej panenský BIO

Počet

Charakteristika: Kokosový olej je RAW a vyrábí se lisováním za studena.  Kokosový olej je považován za zdravý rostlinný tuk, který využijeme nejen v kuchyni, ale dá se také aplikovat přímo na pokožku a do vlasů. Olej je bohatý na středně dlouhé mastné kyseliny, což je druh nasycených tuků. Tělo si je velmi snadno přemění na energii a neukládá si je do tuků. 

Složení: Za studena lisovaný kokosový olej 100%.

Použití: Tento kokosový olej využijeme v teplé i studené kuchyni, je vhodný na smažení. Využijeme při pečení nebo pro kosmetické účely.

Na vaření: Bod přepálení je u panenského kokosového oleje 177 st. Tím, že snáší vysoké teploty, se z oleje stává všestranný pomocník v kuchyni. Můžete s ním vařit, péct a dokonce smažit. Másla a jiné oleje nahrazujte kokosovým olejem v poměru 1:1.

Na výživu vlasů: Vytvořte si sami kokosovou masku na vlasy tak, že si v dlaních rozpustíte čajovou lžičku oleje. Prsty olej jemně vmasírujte po celé délce vlasů, obzvláště u konečků. Zabalte vlasy do sprchové čepice a nechte působit po dobu 30 minut. Nakonec vlasy důkladně umyjte šamponem. 

Na hydrataci pokožky: Kokosový olej je také vynikající hydratační přípravek. Jeho použití je jednoduché, stačí promnout mezi prsty a vetřít malé množství do pokožky těla nebo obličeje. Také ho můžeme použít jako 100% přírodní odličovač - dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku. 

Obsah: 500 ml

Země původu: Filipíny

Upozornění: Skladujte na tmavém a chladném místě. 

Výrobce: GRIZLY