Arašídový krém slaný karamel v tubě 75g Grizly

49,00 Kč

(653 Kč/kg)

S DPH

Arašídový krém s příchutí slaného karamelu v praktickém balení je vhodný na cesty, do batohu, auta nebo kanceláře. Toto lahodné máslo je vyrobeno z čerstvě namletých arašídů. 

Počet

Charakteristika: Arašídové máslo je namleto do lahodné jemné konzistence s příchutí slaného karamelu a zabalené do praktické tuby vhodné na každodenní cesty za prací nebo zábavou. Mějte u sebe v kabelce nebo v batohu vždy svou porci arašídového másla pro potřebnou energii na své zdravé cestě životem. Má jemnou texturu, tento výrobek je navíc doplněn o vysoce kvalitní belgickou čokoládu - dohromady tak přináší skvělý chuťový zážitek. Má pohodlné a uzavíratelné balení.

Složení: Pražené arašídy 66%, belgická karamelová čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odtučněné mléko, karamelizovaný cukr 1,5%, sójový lecitin, aroma, paprikový extrakt, přírodní vanilkové aroma), javorový sirup 18%, řepkový olej, lískový olej, sůl 1,5%. Obsah kakaové sušiny v karamelové čokoládě nejméně 31,1%. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů. 

Použití: Skvělá svačinka v průběhu dne. Můžeme si jím také dochutit snídaňovou kaši, jogurt, smoothie, palačinky nebo tvaroh. Doporučujeme tubu před konzumací promačkat.

Obsah: 75 g

Výrobce: GRIZLY