

(2300 Kč/kg)
Klikva obecná sušená mrazem
Charakteristika: Klikva sušená mrazem, procesem lyofilizace, během kterého si ovoce zachovává svou přirozenou barvu, strukturu, vůni a hlavně svou nutriční hodnotu včetně minerálů a vitamínů obsažených v čerstvém ovoci. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem, během kterého je ovoce nejprve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru. Vše, co najdeme v čerstvém ovoci, najdeme i v lyofilizovaném.
Zařazení: Ovoce sušené mrazem
Složení: Lyofilizovaná klikva obecná 100%
Země původu: Německo
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18 stupňů C.
Použití: Jedno z nejzdravějších mlsání. Ovoce můžeme přidat do nejrůznějších pokrmů, např. müsli, kaší, jogurtů, smoothie, do zmrzliny, na pečení a podobně. Využijeme při zdobení moučníků a dortů.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů a jiných skořápkových plodů, sezamu, celeru a hořčice.