

(383 Kč/kg)
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí, v oleji. Jsou výborná s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů.
Charakteristika: Rajčata sušená na slunci, půlky. Tahle tradiční řecká specialita se připravuje tak, že se rozpůlená rajčata nechají usušit na slunci. Pak se naloží do speciálního nálevu z kvalitního slunečnicového oleje a vinného octa, který je jen lehce doplněn česnekem.
Složení: Rajčata sušená na slunci 68,33%, slunečnicový olej, červený vinný ocet, mořská sůl max. 8%, česnek 1,39%, oregáno, bazalka. Může obsahovat stopy mandlí a mléčných výrobků.
Použití: Hodí se na přípravu těstovinových i zeleninových salátů, jako součást oblohy k pokrmům z masa a také se s bílým pečivem výborně hodí k vínu. Vychutnáte si je také s krémovými sýry.
Obsah: 180 g (hmotnost po odkapání - 125 g)
Výrobce: Bretas, Řecko