Karob tmavý BIO
Karob tmavý BIO
Charakteristika: Karob je chutnou a zdravou alternativou kakaa. Obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, stopové prvky - železo, mangan, chrom a měď. V porovnání s kakaem má 3x vyšší obsah vápníku, o třetinu méně kalorií a 17x méně tuku. Karob je bohatým zdrojem vlákniny pektinu.
Návod k přípravě: Rozmícháme spolu s mlékem.
Země původu: Španělsko
Skladování: Skladujte na temném a suchém místě
Použití v kuchyni: Využijeme při pečení na sladko. Přidáváme do dortů a dalších potravin. Použijeme na pečené i nepečené dezerty, domácí nutellu nebo tradiční cukroví.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů, skořápkových plodů, sezamu.