Karamelový fondán rum a rozinky
Karamelový fondán s rozinkami v rumu
Charakteristika: Fondán je cukrovinka s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje lahodnou rozplývavou chutí. Fondán bývá nejčastěji zpracován v podobě měkkých bonbonů nebo typických kvádříků. Jeho jedinečná chuť nejlépe vynikne samostatně, často též bývá dochucován nejrůznějšími příchutěmi. Je možné přidávat fondán také do zmrzliny, cereálií nebo využít při pečení.
Zařazení: Nečokoládová cukrovinka
Složení: cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmový a kokosový), rozinky 7%, sušené odstředěné mléko, sůl, sójový lecitin, přírodní aroma, slunečnicový olej.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1814 kJ/429 kcal, Tuky 12 g - z toho nasycené mastné kyseliny 10 g, Sacharidy 78 g - z toho cukry 69 g, Bílkoviny 1,7 g, Sůl 0,56 g
Země původu: Holandsko
Skladování: Skladujte na temném a suchém místě
Použití v kuchyni: Jedinečné mlsání, můžeme přidat také do cereálií, zmrzliny nebo využijeme při pečení.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku, oxidu siřičitého.