Rýžové vločky

12,00 Kč
S DPH
Vyberte hmotnost
Počet

Charakteristika: Rýžové vločky jsou rychlým pomocníkem v kuchyni a lehce stravitelnou potravinou 

Použití v kuchyni: Rýžové vločky mají široké uplatnění v kuchyni,a to ve skladné i slané přípravě jídel,  jsou rychlým pomocníkem, stačí je jen chvilku povařit. Vločky používáme na zahuštění jídel, na přípravu kaší, sladkých dezertů, zavářek do polévky a podobně.

Návod na přípravu: Do vařící vody nebo mléka vsypeme vločky a zamícháme, na jednu sklenici vloček použijeme dvě sklenice tekutiny. Dochutíme cukrem, solí nebo máslem. 

Léčivé účinky: Rýžová jídla jsou lehce stravitelná, proto je využijeme při zdravotních problémech se zažíváním nebo trávením. 

Země původu: Polsko