Špaldové vločky
Špaldové vločky
Charakteristika: Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna (nešlechtěná pšenice). Špalda je jedna z nejstarších obilnin na světě. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů a vlákniny, která přispívá ke správnímu trávení. Taktéž obsahují vitamíny skupiny B a E a minerální látky jako je železo, hořčík, draslík a fosfor. Konzumace těchto vloček má pozitivní vliv naše zdraví. Má velmi nízký obsah tuků.
Složení: špaldové vločky 100%
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném a suchém místě
Použití v kuchyni: Vločky se mohou konzumovat vařené, zalité vodou nebo mlékem. Konzumovat je můžeme s medem, ovocem, rozinkami, ořechy, jogurtem. Můžeme je přidat do polévek, pomazánek, palačinek a lívanců, kaší, nákypů, do sekané či karbanátků, na placky.
Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů, skořápkových plodů, sezamu.