Špaldové vločky

12,00 Kč
S DPH

Špaldové vločky

Vyberte hmotnost
Počet

Charakteristika: Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna (nešlechtěná pšenice). Špalda je jedna z nejstarších obilnin na světě. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů a vlákniny, která přispívá ke správnímu trávení. Taktéž obsahují vitamíny skupiny B a E a minerální látky jako je železo, hořčík, draslík a fosfor. Konzumace těchto vloček má pozitivní vliv naše zdraví. Má velmi nízký obsah tuků.

Složení: špaldové vločky 100%

Země původu: Česká republika

Skladování: Skladujte na temném a suchém místě

Použití v kuchyni:  Vločky se mohou konzumovat vařené, zalité vodou nebo mlékem. Konzumovat je můžeme s medem, ovocem, rozinkami, ořechy, jogurtem. Můžeme je přidat do polévek, pomazánek, palačinek a lívanců, kaší, nákypů, do sekané či karbanátků, na placky. 

Produkt může obsahovat stopy alergenu: arašídů, skořápkových plodů, sezamu.